SHOPKEEPER -PALVELUT

Ulkoista verkkokauppasi tulosvastuu ja kehittäminen meille

Onko sinulla loistava bisnesidea, tuote tai palvelu, mutta verkkokaupan kehittäminen vie tuhottomasti aikaa eikä digitaalinen kaupankäynti tai IT-kehitys ole ihan sitä omaa ydinosaamisaluetta. Kuka siis johdattamaan verkkokauppasi menestykseen?

 

Suurien ja ammattitaitoisten IT-talojen konsultit ovat kalliita, vaihtoehtoja alustoista ja tekniikoista on tuhansia ja oikeiden ammattitaitoisten henkilöiden rekrytoiminen on raskasta. Puhumattakaan niiden kustannuksista. Tiedät, että sinulla olisi loistava juttu nyt käsissäsi, mutta kaikki tämä ylimääräinen ihmettely jarruttaa ja pahasti.

Dimehill on erikoistunut verkkokauppojen kehittämiseen, ylläpitoon ja markkinointiin ja pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin sekä ammattitaitoisen henkilöstön koko verkkokauppasi ekosysteemin pyörittämiseen ja tulosvastuulliseen kehittämiseen. Me olemme valmis henkilöstöratkaisu, joka oikeasti laittaa pyöräsi pyörät pyörimään.

MIKSI SHOPKEEPER -PALVELU

Suurin syy verkkokaupan kehityksen ja ylläpidon ulkoistamiseen on puhtaasti ja enempää kiertelemättä raha ja resurssit. Tiesitkö, että toimiva verkkokauppa vaatii taakseen usean ammattitaitoisen henkilön ekosysteemin. On markkinointia, teknistä kehitystä, koodaamista, hakukoneoptimointia, asiakaspalvelua, tuote- ja kuljetustenhallintaa, sopimuksia, palveluiden käyttöönottoa, integraatioita, automaatioita jne. ja sinun pitäisi ottaa jokainen osa-alue huomioon. Yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla saat meiltä nämä kaikki. Me katsomme tilanteen mukaan millaista huomiota kauppasi vaatii ja toimimme sen mukaan.

Oletko joutunut tappelemaan digitaalisista palveluista ja IT-projektien kustannuksista tai ainakin kuullut niistä kauhutarinoita. IT-alalla tämä on enemmän sääntö kuin poikkeus. Kulut karkaavat käsistä, toimitukset myöhästyvät, asioita tehdään moneen kertaan tai yksinkertaisesti haluamiesi asioiden tekemistä vasta opetellaan, koska ei vain tiedetty asioista tarpeeksi eikä kehdattu kertoa ettei me osata. Olisihan tämä huonoa bisnestä. Pahimpana skenaariona uusi verkkokauppakin on jo julkaistu, mutta myynti ei oikein kasva tai sitä ollaan jopa menetetty. Huonoa tässä on se, että maksumiehenä olet aina sinä.  Tarjoamamme Shopkeeper -palvelun avulla me selvitämme asiat etukäteen, valitsemme parhaat sinulle sopivimmat teknologiat sekä toimittajat. Sinä osallistut vain ratkaisevaa päätöksentekoon, jonka me valmistelemme sinulle saadun datan ja tulosten perusteella.

MITÄ PALVELU SISÄLTÄÄ

No tietysti kaiken! Shopkeeper -palvelun avulla me avaamme myyntiputkesi solmut ja otamme yksinkertaisesti hallintaan koko verkkokauppasi yhdellä kuukausimaksulla. Me hoidamme markkinoinnin, valitsemme parhaat markkinointikanavat ja mainosmudot. Opetamme henkilökuntasi käyttämään järjestelmiä oikein sekä lisäämään oikeanlaista sisältöä. Asetamme tavoitteet yhdessä kanssasi, analysoimme dataa ja tuloksia ja katsomme, että tulokset ovat oikeasti hyviä ja rahan arvoisia. Me selvitämme teknologiset asiat etukäteen, valitsemme parhaat palvelut ja toimittajat sekä kehitämme verkkokauppaasi niin, että asiat tehdään jo heti ensimmäisellä kerralla oikein. Osaamisemme kattaa myös logististen palveluiden suunnittelun, tilausten sekä kuljetustilausten automatisoinnin, toiminnanohjausjärjestelmät sekä erilaisten mobiilisovellukset. Valitsemalla siis Shopkeeper palvelumme saat yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla kaiken!

 

Kerromme mielellämme lisää referensseistämme sekä saavutetuista tuloksista, ota siis yhteyttä!

MITÄ PALVELU MAKSAA

Shopkeeper -palvelu on hinnoiteltu yrityksesi tilanteen ja kokoluokan mukaan. Tähän vaikuttaa siis oletko aloitteleva yrittäjä (Starter), keskisuuri yritys jonka liiketoiminta on jo hyvin käynnissä, mutta liiketoiminta ei ota tuulta alleen kasvaakseen (Professional) vai onko kyseessä suuremman yritys ja case, jonka hoitaminen vaatii jatkuvaa täysipäiväistä huomiota (Enterprise).

*hinta on kuukausikohtainen hinta ja sis. ALV 24 %.

KAIKKI PALVELUT SAMASSA PAKETISSA

Shopkeeper -palvelun avulla me avaamme myyntiputkesi solmut ja otamme yksinkertaisesti hallintaan koko verkkokauppasi yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla. Paketti sisältää lähtökohtaisesti kaikki tarjoamamme palvelut auditoinneista markkinointiin sekä projektinhallinnasta kehitys ja johtotehtäviin.