DIGITAALINEN MARKKINOINTI

AdWords, Facebook, Affiliate, Youtube, Display, sähköposti, automaatiot, videot sekä kaikki muu digitaalinen markkinointi

Kun me puhumme digitaalisesta liiketoiminnasta​ ja sen todellisesta hyödyntämisestä, on keskiössä aina verkkokauppa. Se mahdollistaa perinteistä liiketoimintaa tukevan monikanavaisen symbioosin ja kun asiat tehdään oikein, on mahdollisuuksien määrä todellisen myyntipotentiaalin valjastamiseen rajaton.

Verkkokauppoja on todella paljon erilaisia ja yhtä oikeaa alustaa ei välttämättä ole, mutta on erittäin todennäköistä, että laajassa valikoimassa on ratkaisu joka sopii juuri sinun liiketoimintaasi  kaikkein parhaiten - nyt ja tulevaisuudessakin. Väärä alusta voi koitua kohtalokkaaksi kasvua rajoittavaksi tekijäksi tai tulla maksamaan moninkertaisesti sen mitä tarjouksessa on luvattu.

Dimehill on ollut mukana useiden kymmenien verkkokauppojen toteutuksessa, niin arkkitehtinä, projektipäällikkönä kuin konsulttinakin ja luotettavien sekä ammattitaitoisten teknologisten kumppanien täydentämä pystymme vastaamaan projektien onnistumisesta ja laadusta niin, että sinä voit nukkua yösi rauhassa.

Ota yhteyttä, niin kerromme eri alustoista lisää!

hakusanamarkkinointi

Hakukoneystävällisyys on usein suoraan rinnastettavissa käyttäjäystävällisyyteen. Esimerkiksi Google rankkaa sivut puhtaasti omien viitearvojen sekä algoritmien mukaan, jotka pääasiassa perustuvat käyttäjien etujen palvelemiseen. Tällaista voi olla esimerkiksi sisällön laatu, sivuston nopeus, sivustosi arvostus (mitä arvostetumpi suositumpi, sitä paremmin kaikki ilmeisesti toimii), sekä puhtaasti teknologia ja koodaamistyön laatu. Mitä paremmin sivustosi on rakennettu sitä parempi sijoituksesi hakutuloksissa on ja tämähän tarkoittaa lisää liidejä sivustollesi. Kun taas sivustosi on rakennettu oikein eli sivusto on käyttäjäystävällinen sekä kaikki tarvittava tieto ja tekniikka kaupan tekemiseen asiakkaan mielestä löytyy, tarkoittaa kaikki tämä puhtaasti lisää ilmaiseksi hankittua tulosta juuri sinulle.

Pitkällä tähtäimellä on ehdottomasti loogisempaa ja tärkeämpää panostaa juuri sivustosi laatuun, sillä sivusto toimii yrityksesi käyntikorttina joka on kaikkien nähtävillä luoden samalla kuvan edustamastasi brändistä. Kun siis investoit sivustosi vahvistamiseen, investoit samalla myös omaan asemaasi markkinoilla.

 

Tiesitkö sitä, että niin sanotut milleniaalit eli 80- ja 90-luvulla syntynyt y-sukupolvi on tällä hetkellä maailman suurin ostava kuluttajaryhmä. Kyseinen ikäryhmä on syntynyt ja kasvanut digitaalisessa maailmassa ja heille nopeus, selkeys ja toimivuus on kaikki kaikessa. Ei siis ole aivan sama miten sivustosi toimii, miltä siellä oleva sisältö näyttää ja miten se on kirjoitettu, kenelle se on suunnattu ja mikä vapaus kuluttajalle on annettu viimeisen päätöksen ja valitojen tekemisessä.

Kun kaikki nämä asiat ovat kunnossa on vasta silloin syytä panostaa digitaaliseen markkinointiin tukemaan yritystäsi. Jos asiat eivät ole sivustollasi kunnossa, ei sillä ole merkitystä kuinka paljon mainontaan rahaa laitat, jokainen sivustollesi päätynyt asiakas poistuu tekemättä ostosta tai kontaktia. Yrityksesi on vain yksi välilehti selaimen yläreunassa ja vain yhden klikkauksen päässä asiakkaan vertailulistalta poistumiseen. Edusta mitä olet ja näytä työsi laatu myös muille.

display markkinointi

Nykyaikana käytännössä kaikki ihmiset ovat verkossa ja hyödyntävät päivittäin erilaisia digitaalisia laitteita sukupuoleen tai ikään katsomatta. Tilastokeskuksen tutkimuksen mukaan 88 prosenttia 16–89-vuotiaista suomalaisista käytti internetiä vuonna 2016. Suuri potentiaali ei kuitenkaan tee siitä vielä toimivaa, vaan palvellaksesi asiakkaitasi paremmin täytyy vielä miettiä miten tarkasti mainontasi kohdennat, kuinka tarkasti tuloksia mitataan ja kuinka tuloksia tulkitaan. Myös budjetilla on väliä, mutta jos mainokset tai mainoksien ohjaamat sivut eivät ole kunnossa tulee mainonnasta kallista ja tehotonta. Digitaalinen markkinointi toimii myös pienellä budjetilla, mutta keskity rakentamaan tili kunnolla ja kasvata budjettia tulosten kasvaessa.


Digitaaliseen markkinoinnin auditointipakettiin kuuluvat muun muassa verkkosivuston, hakusanamainonnan (mm. Google AdWords ja Bing Ads), Display-mainonnan, sähköpostimarkkinoinnin, mobiilimarkkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin arvioiminen sekä sen toteutuksen suunnitteleminen. Hyvä digitaalinen markkinointi perustuu yrityksen liiketoiminnallisiin tavoitteisiin ja on tärkeää, että tavoitteet ovat selvillä ja tiedetään miten tavoitteisiin pääsemikseksi pitää toimia. Me Dimehillillä teemme digitaalisesta markkinoinnista toimivaa ja sinulle helpompaa.

youtube videomarkkinointi

Technical SEO Audit -analyysi kertoo miten sivustosi oikeasti suoriutuu hakukoneissa, niin teknisesti kuin sisällöllisesti. Millä mallilla taustalla näkymättömissä olevat sivustosi rakenteelliset asiat ovat, mitkä oikeasti vaikuttavat ratkaisevasti kävijäliikenteeseen ja sitä kautta suoraan myyntiin tai yhteydenottoihin. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi verkkokaupan rakenteelliset ja sisällölliset asiat, kuten titlet, meta tagit, tuplasisältö, taustalinkit, sivustokartat, robots.txt -tiedosto, käytetty teknologia (esim. Flash tuo miinuspisteitä), error -sivut, sivuja ei löydy, sekä todella paljon muuta mitkä yhdessä luovat suuren kokonaisuuden asioita mitkä oikeasti vaikuttavat sijoitukseesi hakukoneissa.

Analyysin jälkeen saat meiltä täyden ja positiivisessa mielessä erittäin pitkän, mutta selkeän listan sivustosi tilasta sekä selkeät ohjeet sen parantamiseen. Listamme pohjalta sinun on helppo lähteä itse korjaamaan sivustosi rakennetta ja sisältöä tai antaa se meille tai tekniselle kumppanillesi korjattavaksi.

facebook markkinointi

Analyysi kertoo miten sivustosi oikeasti toimii, niin ammattilaisen kuin käyttäjänkin silmin. Millainen käytettävyys sivullasi on. Onko sivustollasi selkeitä pullonkauloja jotka estävät konversiota ja tuloksen syntymistä. Entä millaista sisältöä sivuillanne on. Onko tuotteissa tai palveluissa jotain epäselvää miksi myyntiä tai yhteydenottoja ei synny.

 

Tällaisia asioita ovat sivuston käytettävyys, konversiotason optimointi, hakukoneystävällisyys, ulkoasu, maksutavat ja toimitustavat, liiketoimintamalli, toiminnallisuudet, copywriting, analytiikka, verkkomarkkinointi ja sosiaalinen media.

Listamme pohjalta sinun on helppo miettiä mitkä osa-alueet kaipaavat hiomista, pidetäänkö ne ennallaan vai tarvitseeko jopa miettiä verkkokaupan tai sivuston uusimista kokonaan. 

sähköpostimarkkinointi

Etenemissuunnitelma on pitkän ja lyhyen aikavälin tavoitteisiin perustuva lista jossa seitsemään eri segmenttiin jaetut ohjeet mahdollistavat selkeän etenemisen kohta kohdalta kohti toimivaa ja menestyksekästä bisnestä ja/tai verkkokauppaa. Lista on erittäin selkeä ja se on jaettu seuraaviin osiin: Yrityksen ydinasioiden ja avainsanojen määrittäminen, On-Site optimointi, mobiilioptimointi, sisältöstrategia, Off-Site optimointi, sosiaalisen median strategia, digitaalisen markkinoinnin strategia sekä yrityksen yleiseen liiketoimintaan ja kehitykseen liittyvä kehitysehdotus (esimerkiksi verkkokaupan kehittäminen, kuljetustenhallinta, myyntiputken yksinkertaistaminen tai jopa automatisointi).

Yrityksen yleiseen liiketoimintaan ja kehitykseen liittyvä kehitysehdotus vaatii myös hieman asiakkaan aikaa, jotta pääsemme käsiksi kaikkiin käytössä oleviin palveluihin ja osaamme ohjata asiakasta relevanttiin suuntaan. Tämän osa-alueen voi myös jättää pois suunnitelmasta jos yritystä koskevaa tietoa ei haluta antaa.

Etenemissuunnitelma antaa sinulle selkeän kuvan miten jatkaa eteenpäin tuhlaamatta aikaa vääriin ratkaisuihin. Me olemme jo opetelleet nämä asiat jotta sinun ei tarvitse. Hyödynnä vain oikeat vastaukset ja laita tuulemaan.